HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Haziran 2017 Pazartesi - 20:06

Başkan Kocaoğlu'ndan stat çıkışı: İzmir’in anasını ağlattınız!

AK Partili meclis üyesi Kökoğuz, kentte yapılamayan statları gündeme getirince Kocaoğlu, “Göztepe, Karşıyaka, Altay statlarının yapılması için önünde engel yok. 3 senedir İzmir’in anasını ağlattınız. Ben iki tane stadı bitirdim. Adım hıdır elimden gelen budur” dedi.

Başkan Kocaoğlu ndan stat çıkışı: İzmir’in anasını ağlattınız!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Başkan Aziz Kocaoğlu idaresinde gerçekleşti.

Oturumun dilek ve temenniler bölümünde kentte yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka ve Göztepe’nin statları konusu gündeme geldi.

ŞU DAVALARI GERİ ÇEKİN!
Göztepe ve Altay’ın kendi liglerindeki şampiyonluklarını kutlayan AK Partili Meclis Üyesi Ali Kökoğuz, “Yine geldik stadyum meselesine… Şu Göztepe stadyumundan davaları çekerseniz… Bornova Doğanlar Stadı işimize yaradı bugüne kadar ama önümüzdeki sene koltuk adedi açısından yetersiz olacaktır. Şu Göztepe Stadının önünü açalım. 20 bin kişilik stadyum yapılması için sizden rica ediyoruz” dedi.

3 SENEDİR İZMİR’İN ANASINI AĞLATTINIZ!
Kökoğuz’un ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Göztepe, Karşıyaka, Altay statlarının yapılması için önünde engel yok. Stat yapacağız diye 3 senedir İzmir’in anasını ağlattınız. Ben iki tane stadı bitirdim. Adım hıdır elimden gelen budur. Şimdiye kadar 6 bin 500 kişilik, 11 bin kişilik stadı iki belediye kol kola verip de Türkiye’nin hangi yerinde stat yapmıştır? O Bornova Stadı olmasaydı Göztepe nerede oynuyordu? Manisa’da, Akhisar’da oynuyordu. Altay Alsancak Stadı’nın önünde hiçbir engel yok. Ben Alsancak Stadında 4 bin 236 metrekare yer stat yapılsın diye büyükşehir arazisini verdim. Bin 426 metrekare arsayı verdim. Hüseyin Mutlu Akpınar’da Karşıyaka’da 7 bin 250 metrekare arsasını verdi. Alsancak Stadı ne zaman yıkıldı? Hukuki bir engel var mıydı? Yapın kardeşim. Yapın konuşun. Alsancak stadı ne zaman yıkıldı? Biz merkezi hükümetten izin aldığımızı yapıyoruz. İzin almak için uğraşıyoruz. İzin aldığımızı yapıyoruz izin almadığımızı yapmıyoruz. Ben bu şehrin imarından geleceğinden sorumluyum” diye konuştu.

HİZMET AYRI KUYRUKÇULUK AYRI
Başkan Kocaoğlu, “Belediye başkanlığı imarda başlar imarda biter dedim. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar imar imar dedi. Göztepe’nin yerine de stat yapılması yanlıştır. Karşıyaka Yalı’ya da yanlıştır. Yeri vermek ayrı şey yanlışa yanlış demek ayrı şey. Örnekköy’deki yer bakanlığa verildi mi? 2011 seçimlerinden önce verildi. Ortak yapalım isterseniz dedik. İsterseniz bana tahsis edin stadı yapayım dedim.  Hizmet etmek ayrı şey, kuyrukçuluk ayrı şey. Vatandaşa hizmet etmek sevmek saymak ayrı öbürü ayrı. Biz de neyin ne olduğunu biliyoruz. Ben iki stadı yaptım daha hükümet ayağını kaldırmadı. Nerede arsa bulduysam orada yaptım. Örnekköy’ü verselerdi 30 bin kişilik stat olacaktı Antalya’ya gittik 33 bin kişilik çiçek gibi stat. 15 bin kişilik stat İzmir’e yakışıyor mu? Bunun siz iyi düşünün” dedi.

SEN HÜKÜMETSİN!
CHP Grup Başkanvekili Sırrı Aydoğan ise sinirlenerek, “Sen hükümetsin yap, yapamıyorsan da konuşma” ifadelerini kullandı. 

 
İzmirli oyuncu Cansel Elçin'in acı günü
 
Hamaney'in sözü İran'ı karıştırdı: İhanete ateş serbest!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gençkan 14 Haziran 2017 Çarşamba 00:37

Stat yapmak belediyelerin işi değil..ama genede izmir büyükşehir belediyesi bornova stadını yaptı tire stadı ise bitmek üzere merkezi hükümette izmire şaşı bakmasın stad yapsın da ödediğimiz vergilerden payımızı alalım.

Yorumu oyla      11      5  
Okan imzalı 13 Haziran 2017 Salı 11:29

Kocaoğlu ne derse haklıdır dürüst özü sözü bir adamdır

Yorumu oyla      14      5  
13 Haziran 2017 Salı 10:44

Mehmet Yıldırım , avm yapılacağı zaman bakanlık devreye giriyor, planları değiştiriyor, stat için demek elleri kolları bağlı ???????????

Yorumu oyla      12      5  
Tayfun 13 Haziran 2017 Salı 09:43

Hakikaten merkezi hukumet neden bir tane de olsa stad yapmadı ,Alsancak stadını yapacagız dedi yıktı hala yerinde yeller esiyor.

Yorumu oyla      12      5  
G7 13 Haziran 2017 Salı 06:55

Ak Parti İzmiri anladığı gün bu ülke G7 ye davet edilmiş demektir

Yorumu oyla      14      5  
Mehmet Yıldırım 13 Haziran 2017 Salı 00:11

Yıne aynı terhane... yeri verdiniz ama Karşiyakada hâla plan notlarını projeye uygun hale getirmediniz.. ihalenin iptaline sebep oldunuz ..

Yorumu oyla      11      10  
misafir 12 Haziran 2017 Pazartesi 23:18

Tanrı aşkına, Halkapınar stadını devreden çıkaranlar nasıl olup da utanmadan stad lafı ediyorlar! Ayrıca başkana katılıyorum, kent içine yapılmak istenen stadlarda amaç stadın kendisi değil, stadla birlikte yapacakları ticari alanlar! gene geldik ranta yani! Utanın, utanın!

Yorumu oyla      17      7  
Orhan 12 Haziran 2017 Pazartesi 22:35

Alsancak stadını yıktılar neden yenisini yapmadılar bu zamana kadar anlamak mümkün tabii at suçu belediyeye taraftarı kışkırt.

Yorumu oyla      18      7  
Ado 12 Haziran 2017 Pazartesi 21:15

Kentin imar durumu nu düşünen başkan izmirde ki çarpık yapılaşma yi engeller buca da yeni binaların çoğunda otopark yeşil alan yok koca buca da 1 tane battı çıktı yol yok menderes cd Özmen cd trafik bitik başkan biraz gerçekçi olalım bu kent plansız bi şehir

Yorumu oyla      14      12  
12 Haziran 2017 Pazartesi 20:48

Davaları çekin ne demek? Belediye kanunsuzluk varsa elbette müdahale edecek. Merkezi hükumetin niyeti olsaydı çoktan yapardı. Madem sıkıntı var ve niyetliler elimizde Atatürk Stadyumu var onu yenileyin stadlar yapılana kadar o kullanılsın.

Yorumu oyla      19      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in gururunu Başkan Özçınar okutacak!
TEOG'da büyük başarıya imza atarak Kiraz’ın gururu olan Kadir Karcı, Belediye ...
Büyükşehir ekipleri harekete geçti: İzmir'de deprem teyakkuzu!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karaburun açıklarından ...
Buca'da yaz okulu heyecanı başlıyor
Buca Belediyesi yaz okullarıyla çocuklara renkli mi renkli bir tatil armağan ...
 
Karşıyaka'da Yalı Mahallesi’ne modern dokunuş
Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en işlek merkezlerinden biri olan Yalı Mahallesi ...
Balçova’da Ramazan ayı paylaşımla geçiyor
Balçova Belediyesinin artık geleneksel hale getirdiği Ramazan Etkinlikleri ...
Çiğli'den kardeş belediye Hekimhan’a hibe araç
Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli’nin kardeş belediyesi olan Malatya’nın ...
 
Bornova'da eski milli futbolculara büyük vefa
A Milli Futbol Takımı’nda forma giyen ilk Bornovalı Futbolcu olan Bahri ...
İzmir'in Meslek Fabrikası'nda sergilendi: Çin ipeğine meydan okudular!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’ndaki “İpeğin Doğayla Dansı” ...
Başkan Selvitopu’na öğrencilerden teşekkür ziyareti
Karabağlar’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, idarecileri, okul aile ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva